Mariager Højskole

Rejser

Et år på Mariager Højskole er også din billet til at se verden og udvide dit perspektiv på livet.

... ikke på turist-måden, som du vil kunne opleve på enhver almindelig charter ferie. Mariager Højskoles netværk giver dig mulighed for at komme ind i nye kulturer, møde mennesker i deres hverdag, berige andre og blive beriget. Når vi sammen træder ind i ukendte kulturer, styrkes venskaber, og du udfordrer dine grænser i sociale sammenhænge. Dette er rejser, der udvider dit perspektiv på livet.

 

Udlandsrejse (november)

Udlandsturen udvider din horisont for måder at drive kirke på. Du får mulighed for at lære andre troende i andre lande at kende. Højskolen sender dig afsted i et mindre team med en teamleder, og du vil møde kirker, opleve lokalkultur og tjene med på en relevant måde.

Mulige detinationer

          Tyskland

          Tjekkiet

          Slovakiet

          Norge

          Letland

          Estland

 

Missionsrejse (februar)

Missionsturen udfordrer dig til tjeneste de steder, hvor verden gør ondt. Du møder og betjener folk, som befinder sig i meget belastede områder. Du for lov til at vise kærlighed og omsorg på en konkret og praktisk måde, som gør en forskel, både i dem du møder, men også i dig.

Mulige destinationer

          Grækenland

          England

          U.S.A.

          Filippinerne

          Indien

 

Studiesrejse (juni)

Studieturen giver dig en unik mulighed for at udforske de steder, hvor Biblens og kristendommens grundsten blev lagt. Gå i fodsporene af kristendommens hovedpersoner, mens bibelunderviserne og lokalguides blæser liv i verdenshistoriens milepæle for øjnene af dig.

Mulige destinationer

          Israel

          Tyrkiet

          Italien

 

Destination for studieturen skifter årligt.